setup nieuwe site

Hoi leuk dat je ff langskomt hier, pls bear with me. ik ben bezig aan een nieuwe site bij een nieuwe host.

altijd lol, maar verhuizen was redelijk snel dezelfde avond kon ik alweer inloggen, DNS duurde wat langer, dus ben nu de volgende dag verder gegaan.

Ik heb besloten voor een nuke&pave optie, dus alles moet ik vers installeren, dat gaat me dus ff duren, gelukkig dankzij de corona voldoende tijd hiervoor.

Dit is mn persoonlijke website met mn blog over dingen die mij bezig houden, dus waarschijnlijk niet voor iedereen interesant.

wat houdt me bezig, naast wordpress ben ik veel met linux bezig. Op mn PC staan meerdere virtuele machines. mn nieuwste project is POPos. die start verdacht snel op, binnen paar tellen zit je al in gnome desktop. voor virtualisatie gebruik ik KVM/QEMU virt-manager en dat tooltje draait als een tier. Ik heb zo een nieuwe windows of linux distro up & running en dat op een dualcore i5. zolang je maar voldoende RAM hebt natuurlijk ;).

oke genoeg voor nu.